The Flood

Papirteater-teaterkoncert

Musik og tekster af Peter Gabriel.

Spillet og arrangeret af UNDERTOWdk

 

Forestillingens tekster er på engelsk

Forestillingen er for voksne

Forestillingen er støttet af Aarhus Kommunes Kulturudviklingspulje.

The Flood er en musikteater-forestilling i papir bygget op over 8 udvalgte sange fra den engelske musiker Peter Gabriels repertoire -   inspireret af Gabriels billedsprog og sat i ord af hans tekster og musik. Peter Gabriel forholder sig til sin omverden – til politik, miljø, globalisering, fremmedgørelse og kærlighed – alt hvad der rører sig i et reflekterende menneskes forhold til sin omverden – formidlet i et poetisk og utæmmet billedsprog. Et sprog der inspirer os til iscenesættelse i en kombination af musik og billeder.  


Musikteaterforestillingen The Flood vil i dialog om menneskets plads og væren i verden – med musikeren og lyrikeren Peter Gabriels billedskabende tekster.  
Papirteatret som genre vil i dialog om sin plads og væren i teaterverdenen - ved at udforske spændingsfeltet mellem en fortidig, analog teaterform og en nutidig teaterform – som i denne forestilling - musikteater-genren. 

Opsætning 
Meklenborg producerer forestillingens scenografi og musik ud fra temaet i en af sangene - The Flood; Gennemstrømning, undergang, genfødelse - indenfor temaerne mellemmenneskelighed, globalisering og kærlighed.


NB: For voksne. Sangene synges på originalsproget.

Credits:
Musik/tekster: Peter Gabriel

Iscenesættelse:

Søren Mortensen
Per Brink Abrahamsen
Marie Thodberg
Scenografi: Claus Bregengaard
Karen Strandgaard
Indspilning af musik
og arrangementer:
UNDERTOWdk
Ole Mandrup
Johannes Grønager
Svend Eeg
Søren Mortensen
Gæstemusikere: Jakob Dahn (vokal)
Ib Wulff (guitar)
Dukkeførere: Marie Thodberg og
​Søren Mortensen